Nutris Pro

Ett professionellt verktyg för kostrådgivare, personliga tränare, dietister och andra hälsoproffs inom kost och näring.

Det enda kostprogrammet som har allt du behöver för att digitalt, webbaserat och skräddarsytt samarbete med varje enskild kund. VI hjälper dig som konsult vägleda dina kunder mot ett bättre, hälsosammare liv.

Få viktig insyn genom individuella data

Med Nutris är det lätt att följa helheten genom att ha full koll på detaljerna

Enkelt

Jobba närmare din kund - i samma plattform och få direkt insyn i dina kunders vardag: kost, träning och mående.

Exklusivt

Tillgång till en av Sveriges mest omfattande matdatabaser samt rekommendationer som grundas på NNR 2012.

Effektivt

Skapa egna rekommendationer, lägg upp unika kostplaner och maträtter i eget arkiv. Dela allt direkt till kundernas mobil-app.

Flexibelt

Anpassa antalet kunder
till egna behov. Inga bindningstider - avsluta när du vill. All information sparas i molnet.

Nutris– ett kostprogram för dig och dina kunder

Nutris PRO är ett professionellt verktyg med en mängd smarta funktioner som förenklar din vardag som konsult oavsett storlek på verksamhet och antal kunder. Våra rekommendationer baserar sig på de Nordiska Näringsrekommendationerna (NNR 2012), samt på kompletterande forskning inom kost, hälsa och näringsintag. Med Nutris får du även tillgång till en av Sveriges mest omfattande matdatabaser med data för 28 olika näringsämnen inklusive den senaste Livsmedelsverkets databas.

Genom professionell, användarvänlig mjukvara signalerar du både kompetens och professionalism till dina kunder, som lätt kan känna en trygghet i att lita på din expertis. Våga utveckla din karriär som hälsokonsult – vi stöttar dig!

Fyra enkla steg till framgång – för både dig och dina kunder

Enkel admin för dig som proffs

Du som kostrådgivare vet att det är mycket att hålla koll på. Med Nutris Pro får du enkelt överblick över dina kunder och deras individuella behov. Det är lätt att koppla på befintliga Nutris-användare eller bjuda in helt nya. Du kan enkelt lägga upp maträtter och måltidsplaner i ditt eget arkiv, anpassa befintliga kostscheman och smidigt skicka ut dessa till flera kunder samtidigt. Behöver din kund träningstips eller träningsplan finns det funktioner även för detta. Med oss blir det enklare att vara hälsoproffs.

Smidigt program för kunden innebär framgång för er båda

Dina kunder är den viktigaste för dig – och för oss. Med Nutris erbjuder du kunder tillgång till grattis mobil- och webb-app, inga installationer krävs, allt ligger i molnet. På så sätt kan dem smidigt föra kostdagbok, logga träning och ge dig all den information du behöver för att leda dem på vägen mot bättre hälsa. Lättare för dem betyder lättare för dig!

Fokusera på skräddarsydda lösningar

Du som jobbar med hälsa vet att det inte går att ändra hela sitt liv över en natt – med Nutris kan du ge dina kunder möjligheten att hitta en livsstil som faktiskt passar deras vardag, och ger dem bättre förutsättningar för att lyckas. Vi hjälper dig att skräddarsy program till varje enskild kund. Du kan sätta upp mål tillsammans med kunden, välja den diet som passar bäst och även justera RDI för alla 28 näringsämnen efter kundens behov. Följ deras utveckling och framgång med vårt verktyg för personliga analyser och anpassa deras resa för bästa resultat

Vi är med dig hela vägen

Vi vill ge våra användare bäst förutsättningar för att lyckas. Vår marknadsplats för professionella användare, under Våra Partners, hjälper kunder hitta både dig och det stöd de behöver. Lägg upp din profil på vår hemsida och börja inspirera. Vi stöttar dig med gratis support hela vägen. Nutris är mycket mer än ett smart kostverktyg för professionella användare. Kontakta oss för att få mer information. 

Tillsammans kan vi göra skillnad!

Vi hjälper dig att bli bäst på det du gör –
Bli ett Nutris PROffs idag

Prova gratis i 14 dagar – utan bindningstid

Utrusta dina kunder med Nutris mobil- och webb-app

Ladda ner appen nu – för iPhone och Android

Se vad andra användare tycker om
Nutris Premium

Jag har provat alla dieter som finns under hela mitt liv och det enda som har funkat för mig är Nutris. Jag gick ner 20 kg och min man gick ner 10 kg och vi har båda hållit vikten utan minsta problem efter det. Nutris fungerar verkligen.
Susanna, 62
Premium-användare
Jag insåg snabbt hur lätt det här var och hur mycket information och bra tips man faktiskt fick, men framför allt hur mycket det här ökade medvetenheten både hos mig själv och hos mina kunder.
Fanny, 22
Pro-användare
Det bästa som någonsin hänt mig! Kan ju se precis allt jag har ätit och hur mycket jag har kvar att äta under dagen. Har dessutom hjälpt mig att komma igång med träningen så nu är det så kul att få utmana sig själv varje dag. Känner mig frisk och stark igen, och tänker nå mitt mål! Är redan på god väg, har gått ner över 7 kilo!
Stina, 53
Premium-användare
Gillar appen, man kan följa hela sitt dagliga intag av kcal och näringsämnen, och lägga in träning. Man vet precis vad man ska äta för att få de resultat man vill och få i sig av alla näringsämnen. Mycket information om allt, jag har lärt mig mycket och lagt om kosten.
Maryla
Smidigt och bra
Jag är sjukt nöjd med denna app, det bästa är att man verkligen vet vad man får i sig och så lätt kan ändra det man äter för att få i sig det man behöver av alla vitaminer och mineraler. Känns så bra att man kan förebygga brister av olika näringsämnen. Känner mig piggare. Har dessutom provat gå ner lite i vikt många gånger, men aldrig lyckats innan Nutris. Rekommenderas starkt!
Användare
Bästa appen
tillsammans med websidan är det den bästa lösningen för den som förstår näringslära och vill anpassa sin diet exakt. Appens kvalitet släpar lite efter; finns en del förböttringsmöjligeter, men själva nutris systemet är perfekt för en atlet med ett mål. Jag är mycket nöjd och har prenumererat flera år.
Patrik Lindström
Nutris systemet är det mest avancerade
När jag får mina ryck att gå ner i vikt o samtidigt äta nyttigt använder jag Nutris - det fungerar lika bra varje gång! Tack för ett fantastiskt program!
Natalie
Fungerar varje gång!
Hur kunde jag klara mig förut utan denna app? Kan rekommendera den till alla!
Alex
Toppen!
Grymt smidig app! Coolt att man kan tala in vad man har käkat!
Jens
Premium användare
Bra och enkelt sätt att följa sitt dagligt näringsintag! Smidigt att sätta viktmål, lätt att lägga in mat och se resultatet. Rekommenderas!
Lara
Smidigt och enkelt