Nutris Premium

Ett kostprogram för viktminskning på webben och i mobilen för dig som vill må bättre och ta tag i din hälsa.

Med oss kan du hitta den livsstil och kost som passar just dig och detta leder till riktiga förändringar för ett bättre, gladare, hälsosammare liv.

Ät rätt.  Må bättre.

Vill du gå ner i vikt och samtidigt äta rätt?

Få insyn i din hälsa och hur du kan må bättre utifrån information från din vardag

Enkelt

Logga matdagbok, träning, hur du mår, skapa kostplaner och få full koll på din vardag med vår mobil och webb-app.

Exklusivt

Tillgång till en av Sveriges mest omfattande matdatabaser med data för 28 olika näringsämnen och rekommendationer som grundas på NNR 2012.

Effektivt

Välj diet som passar dig bäst och följ dina resultat med översikt över hur du ätit senaste veckan, månaden eller året.

Flexibelt

Inga bindningstider - avsluta när du vill. All din data finns kvar även om du tar en paus.

Grunden till god hälsa ligger i kosten

Kost handlar om mer än bara kalorier och kosten påverkar allt från ork och humör till hur bra sömn och immunförsvar fungerar. Får du i dig rätt näringsämnen för att energin ska ligga på topp i din vardag?

Genom att få komplett information om ditt näringsintag kan du lära dig mer om hur kosten påverkar ditt mående – och därmed lägga grunden för ett liv där du mår bättre!

Målvikt: 68,0 kg

Hanna

Ugnsbakad lax

Fett
Kolhydrat
Protein
Kcal
435
Kcal
Vitamin B3
Vitamin B12
Fosfor
Selen

0%

50%

100%

RDI % - rekommenderat daglig intag

Hur ser ditt näringsintag ut?

Viktkontroll är bara början – tänk om du kunde må riktigt bra också!

Med Nutris anpassar du kostschema och träning till ditt riktiga liv

Det är lätt att dras med i trendiga bantningskurer som utlovar omedelbar viktminskning om du bara köper dussintals produkter och struntar i din faktiska vardag. Hur ska man hinna med det? Nutris låter dig utgå ifrån den du är och den sortens livsstil som passar dig när du gör förändringar.

Varje litet steg leder dig mot bättre hälsa

Skillnaden mellan Nutris och andra kostprogram är att vi inte tror att det finns en enda mållinje att nå. Det finns därför heller inget som kallas ”misslyckande”. Att ändra livsstil och leva hälsosammare innebär att göra förändringar du kan leva med utan känna skuld de dagar du inte följer din plan. Därför kan du alltid komma och gå till ditt Nutris Premium konto. Du kan välja ett aktivt fokus med kostschema och logg när du behöver få nya insikter eller styra rätt kursen – din information finns lagrad även om du tar paus.

 

Förändringar på djupet med professionell kunskap

Att förändra hälsa på djupet lyckas alltid bättre i små steg än genom en enda ohållbar bantningskur.

Utifrån dina uppgifter får du personliga rekommendationer som visar hur man kan äta för att få i sig den mängd vitaminer och mineraler, protein, fett och kolhydrater som behövs i vardagen.

Genom att följa din kost och träning under minst en vecka får du genomgripande överblick över dina vanor och val, så att du enkelt kan sätta upp mål och planera din hälsoresa. Lär dig att förstå hur din kost påverkar dig, dina träningsresultat, ditt utseende, och allra främst hur du mår.

Viktiga funktioner

Med Nutris får du tillgång till Sveriges mest omfattande databas för kostinformation med 28 olika näringsämnen. Med Nutris kan du bland annat:

diet privat

Föra kostdagbok

Ha total koll på ditt kaloriintag och samtliga näringsämnen

diet privat

Följa en diet

Det är enkelt att koppla ditt konto till det som passar dig: LCHF, stenåldersdiet, medelhavskost m.m.

diet privat

Skapa egna rätter

Registrera maträtter eller måltider du äter ofta för snabbare registrering

diet privat

Spara favoriter

Spara din favorit-mat och dina vanligaste träningsformer

diet privat

Ha full koll

Följ utveckling, viktförändring, träningsresultat, m.m.

diet privat

Föra anteckningar

Genom att skriva in hur du mår kan du lära dig hur kost och träning påverkar hela dig

diet privat

Anpassa sökresultat

Skräddarsy vilka näringsämnen du vill se i sökresultaten

Lägga upp kostplan

Gör upp ett kostschema för veckan så du vet vad som gäller

diet privat

Skriva shoppinglista

Skapa shoppinglistor för din kostplan som du lätt har med i mobilen

Nutris mobilapp

Bättre hälsa med ett knapptryck

Ladda ner appen nu – för iPhone och Android

Välj ett kostsystem som passar dig

För att nå långsiktiga resultat och uppsatta hälsomål behöver man en handlingsplan – ett hållbart system. Att testa ett par veckors strikt LCHF-schema från en populär tidning eller 5:2-dieten som en kompis har kört kan vara roligt för stunden men riktigt utmattande i långa loppet. En diet ska inte vara en lista med begränsningar – en diet är endast ett kostsystem som utgår ifrån en viss energifördelning.

Om du tycker det är svårt att bryta gamla vanor är det inte du som är problemet, utan ditt system. Det handlar inte om att du inte vill förändras, utan att du behöver ett bättre system för att göra det. Med Nutris kan du enkelt koppla ditt kostprogram till en av våra fyra dieter – eller skapa din egen. På så sätt följer du det system som passar dig, men på ett sätt som är hållbart på sikt.

Du kan välja bland:

Läs mer om olika dieter och hur de påverkar kroppen bland våra artiklar

Ta din hälsa till nästa nivå

Vill du sätta ordentlig fart på din resa mot bättre hälsa med professionell rådgivning från kostrådgivare, personliga tränare eller annan hälsoproffs?

Fråga dina rådgivare om vår lösning för professionella aktörer inom kost och näring – Nutris PRO. De kan enkelt få tillgång till din information, analysera din kostdagbok, lägga upp kostschema, och guida dig mot dina hälsomål. 

Se vad andra användare tycker om
Nutris Premium

Jag har provat alla dieter som finns under hela mitt liv och det enda som har funkat för mig är Nutris. Jag gick ner 20 kg och min man gick ner 10 kg och vi har båda hållit vikten utan minsta problem efter det. Nutris fungerar verkligen.
Susanna, 62
Premium-användare
Jag insåg snabbt hur lätt det här var och hur mycket information och bra tips man faktiskt fick, men framför allt hur mycket det här ökade medvetenheten både hos mig själv och hos mina kunder.
Fanny, 22
Pro-användare
Det bästa som någonsin hänt mig! Kan ju se precis allt jag har ätit och hur mycket jag har kvar att äta under dagen. Har dessutom hjälpt mig att komma igång med träningen så nu är det så kul att få utmana sig själv varje dag. Känner mig frisk och stark igen, och tänker nå mitt mål! Är redan på god väg, har gått ner över 7 kilo!
Stina, 53
Premium-användare
Gillar appen, man kan följa hela sitt dagliga intag av kcal och näringsämnen, och lägga in träning. Man vet precis vad man ska äta för att få de resultat man vill och få i sig av alla näringsämnen. Mycket information om allt, jag har lärt mig mycket och lagt om kosten.
Maryla
Smidigt och bra
Jag är sjukt nöjd med denna app, det bästa är att man verkligen vet vad man får i sig och så lätt kan ändra det man äter för att få i sig det man behöver av alla vitaminer och mineraler. Känns så bra att man kan förebygga brister av olika näringsämnen. Känner mig piggare. Har dessutom provat gå ner lite i vikt många gånger, men aldrig lyckats innan Nutris. Rekommenderas starkt!
Användare
Bästa appen
tillsammans med websidan är det den bästa lösningen för den som förstår näringslära och vill anpassa sin diet exakt. Appens kvalitet släpar lite efter; finns en del förböttringsmöjligeter, men själva nutris systemet är perfekt för en atlet med ett mål. Jag är mycket nöjd och har prenumererat flera år.
Patrik Lindström
Nutris systemet är det mest avancerade
När jag får mina ryck att gå ner i vikt o samtidigt äta nyttigt använder jag Nutris - det fungerar lika bra varje gång! Tack för ett fantastiskt program!
Natalie
Fungerar varje gång!
Hur kunde jag klara mig förut utan denna app? Kan rekommendera den till alla!
Alex
Toppen!
Grymt smidig app! Coolt att man kan tala in vad man har käkat!
Jens
Premium användare
Bra och enkelt sätt att följa sitt dagligt näringsintag! Smidigt att sätta viktmål, lätt att lägga in mat och se resultatet. Rekommenderas!
Lara
Smidigt och enkelt